четвъртък

Фън Шуей в 8 Урока: Урок 3

Урок 3:
Четири Стъпки да Подобрите Потока на Енергия

Насочвайте потока на енергия 24 на ден, 
7 дни в седмицата, в продължение на целия си живот.Както може би знаете, този урок е част от Курса Изучаване на Личността Даймънд Фън Шуей. Следващата част е Първо Ниво, в което започвате да работите с 24-те фасета на Пространствения Даймънд Фън Шуей. В Първо Ниво се научавате как да подсилвате всичките аспекти на вашите личностни таланти и сили, използвайки пространството на вашия дом или офис, за да насочвате Ки енергията.

Имаме 24 часа в денонощието. Дванадесет от тези часове са нощните часове. Те се считат за женски и "рецепторни". Другите дванадесет часа са дневните часове и се считат за мъжки и "активни". Представете си, че за всеки час от деня, имате специално докосване - или фасет - от енергия, който можете да внесете в дома или офиса си, а вашата енергия е винаги настроена спрямо балансираната енергия на живота. Всеки час е отговорен за даден аспект от живота ви, в който можете да създавате щастие. Поставяйки правилните цветове, изображения и предмети на правилните места, вие можете да насочвате потока на енергия 24 часа на ден, 7 дни в седмицата, в продължение на целия си живот.

Когато имате такъв тип влияние върху потока на енергия, вие и вашия дом ще се издигнете енергийно. В тази по-добра вибрационна енергия, законът на привличането става по-изразено активен, докато изживявате синхронността в живота си. Вие привличате правилните хора, в правилното време и място, за да постигнете целите си с лекота. Вземате правилните решения в правилните ситуации. По-самоуверени сте, че живота ви подкрепя и щастието ви следва, където и да отидете. Вятърът духа
зад гърба ви - движите се надолу по течението. Можете да реализирате идеите си в рамките на 9 дни.

Има друго мощно енергийно поле, 
което можете да развиете в себе си и в дома си.

Това е енергията на господството: енергия, в която не само, че създавате място, но също така създавате и време. Едни от най-големите желания на човечеството са да създаде време и младост. Времевият Даймънд Фън Шуей ви дава начин, по който да изпълните тези желания. В курсът на Трето Ниво, вие научавате как енергията се носи в цикли и как да използвате тези цикли на времето, така че дома и офиса ви да станат място на реализация - места, в които закона на привличането работи през цялото време и е опора за вашето личностно състояние на ума, за да овладеете най-висшата възможна енергия. 

Когато живеете в дълбокото вибрационно състояние, създадено чрез употребата на Времевия Даймънд Фън Шуей, вашите идеи се превръщат в резултатите, които вие избирате, в рамките на 9 часа. Примерно, отидох в първия си дом в Санта Барбара и активирах в моя ъгъл на успеха да бъда интервюирана по телевизията. След един час, получих телефонно обаждане и бях поканена да бъда интервюирана по БиБиСи. Имали ли сте някога брилянтна идея и преди деня да е свършил, тя вече е била реализирана? Правилните хора са ви се обадили, попадналите сте на правилните възможности и сте ги реализирали в рамките на 9 часа? В определени вибрационни състояния всичко изглежда сякаш по някакво чудо е попаднало на мястото си. Това е състоянието, което искам за вас.

Постоянен поток на добър късмет

Когато сте активирали всичките три вида късмет в живота си - небесен, човешки и земен - вие сте в потока на трансформиращата енергия, която се движи свободно във видимото и невидимо енергийно поле около вас. Това е целта на Даймънд Фън Шуей; да имате постоянен поток на добър късмет и ефективно да надделеете над злощастната енергия, която може би ви удря.През хилядолетието, майсторите на Фън Шуей са показали, че промяната на земния ви късмет е бърза, лесна и във вашия контрол. Когато промените позицията на бюрото или леглото си, или промените определени цветове във вашата обстановка, въздействието е незабавно и директно.

Да създадете добър Фън Шуей е най-бързия начин да дадете тласък на нивото на добър късмет в живота си.
Правейки това създава също позитивна, спираловидна, насочена нагоре енергия, която въздейства също така и върху човешкия, и небесния ви късмет.

Бъдете Кралят или Кралицата на своя живот

Векове наред Фън Шуей е бил привилегия, резервирана за силните и богатите. Доскоро това знание беше строго охранявано. Императорите и императриците на Китай са строили своите дворци, използвайки принципите на Фън Шуей, Фън Шуей майсторите били техните главни съветници.Китайците пазели мъдрата тайна докато Културната Революция не принудила много от Китайските интелектуалци да напуснат Китай. Когато силните и богати семейства напуснали страната, Фън Шуей майсторите отплавали с тях и пренесли мъдростта си отвъд Китай, посредством Хонг Конг и в Британските и Американски семейства и компании. Когато изучавах мощните принципи, които Фън Шуей майсторите използвали, открих лесни, практични стъпки да станете кралица или крал на вашия дом, офис и живот.

Първата стъпка да излезете от временното застояло енергийно поле и да отворите енергийния поток на земния си късмет, е да подготвите дома или офиса си за да могат кралицата или краля да се нанесат в резиденцията си. Помислете за кралицата или краля в тронната зала на двореца си, където посрещат другите държавни глави, съветниците, банкерите и благородниците. Представете си как кралят и кралицата седят. Седейки на троновете си, те практикуват това, което аз наричам Дворцов Фън Шуей. За да намерите щастието, вие трябва да се свържете с всеки и всичко, което би могло да ви помогне да създадете благосъстояние. За да направите това, вие трябва да следвате зареждащите със сила принципи, които всяка кралица или крал използват за да бъдат такива и да задържат властта.

Преди кралската особа да влезе в някоя зала, а в днешно време и когато звездите на телевизията и филмите влизат в някоя стая, цял отбор от чистачи пристига, за да изчистят приемната стая, да накарат прозорците и кристалния полюлей да заблестят, и да полират златото и среброто. Подът е изчистен, а цветята - освежени. Сега стаята е готова за вас, кралят или кралицата. Погледнете на дома си, като на място, където ще бъдете щастливите кралица или крал на една просперираща държава. Ако искате животът ви да бъде една история на блаженство, трябва да подготвите вашия дворец. За да започнете бързо с по-добрия поток на Ки, създайте отворено пространство във всяка стая. Просто като начало, съберете вехториите и ги скрийте в килера, някоя малка стая, или под нещо. В по-късните нива на Курса Даймънд Фънг Шуей, ще ви кажа как да работите с по-интензивното разчистване на пространството. Засега, избършете прахът от вашата стая и изчистете пода. Премахнете мъртвите и изсушените цветя, и ги заместете със свежи букети.

Почуствайте опората на вселената във вашия живот

Втората стъпка е да създадете място, където кралицата или краля да могат да седят. Помислете си за троновете, които заемат. Виждали ли сте някога кралица на бар-столче или крал на сгъваем стол? Не? Това е защото те стоят върху силни, солидни столове с висока облегалка. Имате ли такъв стол в офиса или всекидневната си, или в хола? Място, където можете да се почувствате, като крал или кралица? Тъй като Фън Шуей изисква да изпитвате опората на вселената в живота си, вашия личен трон трябва да подпира гърба ви. Не можете да управлявате държава, ако нямате опора зад гърба си, и не можете да управлявате живота си, без да се чувствате подкрепяни от семейството и приятелите си. Ако не се чувствате подкрепяни, погледнете върху какво седите и какво има зад мястото, на което седите. Най-доброто е една солидна стена.

Погледнете как парите ще се стичат

Третата стъпка е позиционирането на кралицата или краля, за да могат да виждат прииждащия поток от хора. По този начин, краля и кралицата могат да виждат кой идва да ги посети, така че да могат да избират с кого ще се срещнат и с кого няма да се срещнат. Ако седите с гръб към прииждащия поток - някой друг решава вместо вас. Вие не сте господарят на средата си. Реагирате на решенията на другите, вместо вие да бъдете тези, които ги създават.Прииждащият поток е мястото, където хората влизат в живота ви - през входната врата. От там където седите на бюрото си, можете ли да виждате хората, които влизат през вратата на офиса ви? Ако можете - вие държите силата, защото можете да видите възможностите, които идват към вас. Ще взимате правилните решения, защото можете да видите всички ъгли, да чуете правилните съветници, да видите как парите ще се стичат към вас и къде да направите правилните инвестиции.

Ако не можете да видите хората, влизащи през вратата на офиса ви, вие не сте в позицията на кралица или крал, и не сте господарят на двореца. Нямате власт над живота си, а вашето царуване няма да продължи много дълго.

Възможностите може да продължат да идват и през нощта. Четвъртата стъпка е да се позиционирате, като кралица или крал, дори и когато спите. Трябва да бъдете на власт, не само когато сте в будно състояние на ума, но също така и когато спите. Дори и да сте сами, спете в легло с кралски размери, нека има стена зад вас и бъдете сигурни, че виждате, когато обичния ви човек влиза през вратата. 
Възможностите може да продължат да идват към вас и през нощта, под формата на сънища и вдъхновение.


Няма коментари:

Публикуване на коментар